Isabella Country House

isabella-country-house
isabella-country-house

Erg goed

50 beoordelingen

8,4

isabella-country-house
isabella-country-house
+25isabella-country-house

Isabella Country House

Ontdek de charme van Isabella Country House, een idyllisch toevluchtsoord omgeven door weelderige tuinen. Met zijn verfrissende buitenzwembad en zonneterras, biedt dit complex de perfecte mix van ontspanning en vermaak. Laat je betoveren door de serene omgeving en geniet van de ultieme vakantiebelevenis.

De Ligging

Isabella Country House geniet van een prachtige ligging op ongeveer 9 km van het levendige centrum van Gouvia. Dit biedt de perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid tot lokale attracties. De omgeving nodigt uit tot het verkennen van het landschap, of dit nu te voet is of met de fiets, welke je ter plekke kunt huren. Met faciliteiten zoals gratis parkeren, is aankomen met de auto ook geen probleem. De afstand tot de luchthaven maakt het een handige keuze voor reizigers.

Het hotel en de faciliteiten

Isabella Country House beschikt over een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met slechts 12 kamers biedt het een intieme en gezellige sfeer. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen, of je nu vragen hebt of excursies wilt boeken via de tourdesk. De gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid zorgen voor gemak en connectiviteit. Voor ontspanning zijn er een prachtige tuin en speelplaats, terwijl de bibliotheek en fietsverhuur voor de nodige recreatie zorgen. Daarnaast zijn er diensten zoals een oppasservice, medische dienst en een wasservice om aan alle behoeften te voldoen. Het zwembadgedeelte belooft verkoeling en plezier, met ligstoelen en parasols voor die perfecte vakantiedag.

Eten en drinken

Begin elke dag bij Isabella Country House met een voedzaam ontbijt, de perfecte start van je vakantie. Daarnaast biedt het verblijf de mogelijkheid voor een picknick, ideaal voor die dagen dat je eropuit trekt om de omgeving te verkennen. Dit zorgt voor een zorgeloze en flexibele eetervaring gedurende je verblijf.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat Isabella Country House mogelijk niet volledig toegankelijk is voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking. Het is raadzaam om voorafgaand aan je boeking meer gedetailleerde informatie op te vragen om aan je specifieke behoeften te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.