Golden Mare Resort

golden-mare-resort
golden-mare-resort

Erg goed

1 beoordelingen

8

golden-mare-resort
golden-mare-resort
+25golden-mare-resort

Golden Mare Resort

Ontsnap naar het paradijselijke Golden Mare Resort, waar de kristalheldere zee en het fonkelende zwembad het decor vormen voor een onvergetelijke vakantie. Dit resort biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en natuurlijke schoonheid, perfect voor zonneaanbidders en waterliefhebbers.

De Ligging

Golden Mare Resort geniet van een bevoorrechte positie in Barbati, dicht bij de azuurblauwe zee. Met het kiezelstrand op slechts 100 meter afstand, is de lokatie ideaal voor strandliefhebbers. Voor vakantiegangers die graag de omgeving verkennen, liggen winkels en restaurants op een comfortabele 200 meter afstand. Bovendien is de afstand tot de luchthaven (CFU) slechts 20 km, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

Het hotel en de faciliteiten

Golden Mare Resort blinkt uit met haar faciliteiten, waardoor elke vakantieganger zich speciaal voelt. Het hotel telt 120 accommodaties en biedt een scala aan diensten zoals een 24-uurs receptie, WiFi in het hele gebouw, en een doktersservice op aanvraag. Het buitenzwembad, omgeven door een fraai aangelegde tuin, is de kroon op het resort. Hier kun je genieten van de zoetwaterzwembaden die afhankelijk van het seizoen en het weer open zijn. Voor extra comfort zijn er ligbedden en parasols beschikbaar. Daarnaast biedt Golden Mare Resort een fitnessruimte, tafeltennis en tegen betaling sauna- en wellnessbehandelingen voor de ultieme ontspanning.

Eten en drinken

Bij Golden Mare Resort draait alles om culinaire verwennerij. Het resort beschikt over een buffetrestaurant 'Royal' waar vakantiegangers kunnen genieten van diverse maaltijden in een aangename ambiance. Er zijn twee bars, waaronder een dakbar 'Golden View', die verfrissende drankjes bieden. Voor een zorgeloze vakantie kan men kiezen voor de all-inclusive optie, inclusief buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken.

Goed om te weten

Het Golden Mare Resort accepteert Visa en MasterCard, waardoor betalingen gemakkelijk en zorgeloos zijn. Voor vakantiegangers die in stijl willen dineren, geldt een kledingvoorschrift tijdens het diner. Het resort biedt parkeergelegenheid op het terrein voor degenen die met de auto komen en beschikt over een bagagedepot voor extra gemak. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.