Nido

nido
nido

Fantastisch

1 beoordelingen

9

nido
nido
+25nido

Nido

Ontsnap naar het exclusieve Nido, een oase van luxe direct aan de kust. Hier smelten kristalheldere zwembaden en het zachte ruisen van de zee samen tot jouw ultieme vakantieparadijs. Ontspan op het zonneterras of duik in de verkoelende golven; Nido belooft een onvergetelijke ervaring waar waterplezier centraal staat.

De Ligging

Nido ligt in het schilderachtige Agios Ioannis, een perfecte uitvalsbasis voor zowel strandliefhebbers als ontdekkingsreizigers. Het hotel bevindt zich vlak bij een prachtig lang kiezelstrand, bekroond met de blauwe vlag voor zijn zuiverheid. Slechts 300 meter lopen en je bevindt je al tussen gezellige winkeltjes en lokale bars. Voor wie de cultuur van Corfu wil opsnuiven, ligt het bruisende centrum op slechts 17 km afstand. De luchthaven van Corfu is gemakkelijk te bereiken op 17 km afstand, wat zorgt voor een zorgeloze transfer naar deze idyllische bestemming.

Het hotel en de faciliteiten

Nido biedt een uitgebreide lijst aan faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Met 70 luxe suites, een 24-uursreceptie en overal gratis WiFi blijft comfort altijd binnen handbereik. Het hoogtepunt van het hotel is zonder twijfel het uitnodigende buitenzwembad, compleet met ligbedden en parasols voor dat ultieme zongevoel, seizoensgebonden beschikbaar. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in het fitnesscentrum of kiezen voor de diverse watersporten aan de kust. Ontspanning vind je in het wellnesscentrum met zijn uitgebreide behandelaanbod. Voor de fijnproevers zijn er drie restaurants en twee bars waar culinaire verrassingen wachten.

Eten en drinken

Bij Nido draait alles om culinaire verwennerij. Met drie verschillende restaurants, variërend van buffet tot à la carte, is er voor elke smaak wel iets te vinden. Mediterrane en internationale keukens komen samen in 'San Giovanni', terwijl 'Apaggio' en 'Aquavit' exclusievere gerechten serveren tegen betaling en op reservering. Voor ontspannen drankjes zijn er twee bars, waaronder een sfeervolle lobbybar en een zwembadbar voor verfrissende cocktails onder de zon. Vakantiegangers kunnen kiezen tussen verblijven op basis van ontbijt of halfpension, waarbij een smakelijk buffet en live cooking sessies de eetervaring compleet maken.

Goed om te weten

Vakantiegangers die Nido bezoeken, zullen blij zijn te horen dat het hotel beschikt over parkeergelegenheid en een veelheid aan diensten zoals roomservice en een wasservice, die tegen betaling beschikbaar zijn. Voor het diner is er een kledingvoorschrift, wat bijdraagt aan de exclusieve sfeer. De belangrijkste betaalmethoden zoals Visa en MasterCard worden geaccepteerd, wat zorgt voor gemak tijdens je verblijf. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.