uitgaan en nachtleven Corfu

Het nachtleven op het eiland Corfu is bruisend, je kunt er echt ontspannen als je hier uitgaat. Corfu heeft heel wat te bieden op het gebied van uitgaan, voor zowel jonge mensen en de wat oudere mensen. Het bruisende nachtleven vind je vooral in en rondom de hoofdstad.

Uitgaan en nachtleven Corfu

In de hoofdstad Corfu stad oftewel Kerkyra, vind je een bruisend uitgaansleven dat veel mogelijkheden biedt. Er zijn een heleboel cafés, bars en restaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Deze plekken zijn ook ideaal voor het bekende indrinken onder de jongeren.

In Kerkyra zijn meerdere plekken waar je kunt uitgaan, het noorden beschikt over veel cafés waar je gezellig kunt zitten in een kroeg. Er komen hier zowel toeristen als Grieken van het eiland. De jongeren vindt je vooral in de richting van de nieuwe haven. Hier zitten de meeste clubs gevestigd. The Hippodrome Club en Apocalypse zijn de meest bekende clubs, maar ook het dakterras van het Cavalieri hotel is een goed optie. Op al deze plekken kun je tot vroeg in de ochtend lekker feesten.

Cavalieri Roof

Cavalieri Roof bevindt boven op het hotel Cavalieri. Dit is een waar paradijs waar iedereen zich wel kan vermaken. Er is een waanzinnige buitenbar met heel veel lekkere drankjes, die je zeker moet proeven. Er is hier zoveel keuze aan drank je niet meer kunt lopen als je al deze drankjes geproefd hebt. Het feest gaat hier tot in de vroege uurtjes door en staat bekend om zijn gezelligheid.

The Hippodrome Club

The Hippodrome Club is het meest geschikt voor jongeren, en dit omdat hier keihard wordt gefeest. De feesten zijn groot, spectaculair en zeer explosief, het gaat giga hard en het staat vast dat je hier mega hard kunt losgaan. Er komen zelfs gast dj’s vanuit heel de wereld om hier hun platen te draaien. Ook hier kun je op en top genieten van de lekkerste drankjes.

De Apocalypse Club

De Apocalypse Club staat bekend om het hebben van een eigen zwembad. Je kunt hier al feestend gaan zwemmen, je kunt natuurlijk ook gewoon relaxed dobberen onder het genot van de gave muziek. Ze draaien hier voornamelijk Techno, maar Hardstyle en andere harde muziekstijlen waar je keihard op kunt losgaan.

In de andere steden en dorpen op Corfu zijn nog veel meer uitgaansgelegenheden waar je kunt genieten van je vakantie op dit prachtige eiland. Er zijn overal wel bars en cafés waar je ouderwets kunt genieten van muziek, gezelligheid en een drankje. In de meeste clubs wordt er echt gefeest door de nieuwe generatie, deze jongeren komen hier vaak speciaal en alleen voor het nachtleven van Corfu.

Het gaat dan vooral om eat, sleep and reave that beat. Als je niet zo hard wilt losgaan kun je natuurlijk altijd gewoon een terrasje pakken met je reisgenoten, op de meeste terrassen kun je nog laat in de avond genieten van het mooie weer en soms zelfs de zonsondergang bekijken.