Historische herenhuizen en paleizen omgebouwd tot charmante hotels op Corfu

Historische herenhuizen en paleizen omgebouwd tot charmante hotels op Corfu

Corfu, een prachtig eiland in Griekenland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en adembenemende architectuur. Een bijzonder kenmerk van dit eiland is de aanwezigheid van historische herenhuizen en paleizen die zijn omgebouwd tot charmante hotels. Deze accommodaties bieden gasten de mogelijkheid om te genieten van luxe en comfort, omgeven door een historische en culturele ambiance. In dit artikel zullen we een aantal van deze bijzondere hotels op Corfu verkennen.

Grand Old Venetian Mansion

Een van de meest spectaculaire voorbeelden van een historisch herenhuis dat is omgebouwd tot een charmant hotel is het Grand Old Venetian Mansion. Dit prachtige gebouw dateert uit de Venetiaanse periode en biedt gasten een unieke ervaring van luxe en geschiedenis. De kamers zijn ingericht met antieke meubels en decoraties, en de prachtige binnenplaats is een oase van rust en schoonheid. Het hotel biedt ook een adembenemend uitzicht op de zee en de omliggende bergen, waardoor het de perfecte plek is voor een romantisch uitje of een ontspannende vakantie.

Kenmerken van Grand Old Venetian Mansion:

 • Luxe kamers met antieke meubels
 • Prachtige binnenplaats
 • Adembenemend uitzicht op zee
 • Historische en culturele ambiance

Paleis van St. Michael and St. George

Het Paleis van St. Michael and St. George is een ander voorbeeld van een historisch paleis dat is omgebouwd tot een charmant hotel op Corfu. Dit prachtige paleis diende ooit als residentie van de Britse Hoge Commissaris en is nu omgetoverd tot een exclusief hotel met alle moderne voorzieningen en luxe. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de tuinen en de zee. Gasten kunnen genieten van de prachtige architectuur en inrichting van het paleis, evenals de weelderige tuinen en het zwembad.

Kenmerken van Paleis van St. Michael and St. George:

 • Exclusief hotel met moderne voorzieningen
 • Smaakvol ingerichte kamers
 • Prachtig uitzicht op tuinen en zee
 • Weelderige tuinen en zwembad

Imperial Mansion

Het Imperial Mansion is een ander voorbeeld van een historisch herenhuis dat is omgebouwd tot een charmant hotel op Corfu. Dit prachtige gebouw dateert uit de Franse overheersing en biedt gasten een unieke mix van geschiedenis en moderne luxe. De kamers zijn voorzien van elegante meubels en bieden een prachtig uitzicht op de tuinen en de zee. Gasten kunnen genieten van de weelderige spa en het zwembad, evenals de heerlijke gerechten die worden geserveerd in het restaurant van het hotel.

Kenmerken van Imperial Mansion:

 • Unieke mix van geschiedenis en moderne luxe
 • Elegante kamers met prachtig uitzicht
 • Weelderige spa en zwembad
 • Restaurant met heerlijke gerechten

Al deze charmante hotels op Corfu bieden gasten de mogelijkheid om te genieten van een onvergetelijk verblijf in een unieke en historische omgeving. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie, een ontspannend uitje of een culturele ervaring, deze hotels bieden voor elk wat wils. Dus als je op zoek bent naar een bijzondere en onvergetelijke vakantie-ervaring, overweeg dan zeker een verblijf in een van deze prachtige historische herenhuizen en paleizen op Corfu.

Corfu