Picknicken temidden van de weelderige groene omgeving van de Corfu Golf Club

Picknicken temidden van de weelderige groene omgeving van de Corfu Golf Club

Op het prachtige eiland Corfu, gelegen in de Ionische Zee, ligt de Corfu Golf Club. Deze idyllische locatie biedt niet alleen geweldige golfmogelijkheden, maar is ook de perfecte plek voor een ontspannen en gezellige picknick te midden van de weelderige groene omgeving. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over picknicken bij de Corfu Golf Club!

Hoe kom je bij de Corfu Golf Club?

De Corfu Golf Club is gelegen aan de prachtige oostkust van Corfu, vlakbij de stad Afra. Het is ongeveer 15 minuten rijden vanaf de hoofdstad van Corfu, Kerkyra. Je kunt de golfclub eenvoudig bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Eenmaal aangekomen, kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de groene heuvels en de schitterende golfbaan.

Benodigdheden voor een picknick

Voordat je gaat picknicken bij de Corfu Golf Club, is het handig om te weten welke benodigdheden je nodig hebt. Hier volgt een lijst van essentiële items voor een geslaagde picknick:

  • Picknickkleed
  • Koelbox of koeltas
  • Borden, bestek en glazen
  • Picknickmand gevuld met lekkere broodjes, salades, fruit en snacks
  • Drankjes, zoals water, frisdrank of wijn
  • Zonnebrandcrème en hoed of pet
  • Zak voor afval

Zodra je deze benodigdheden hebt verzameld, ben je klaar om te genieten van een heerlijke picknick te midden van de prachtige natuur van de Corfu Golf Club.

De perfecte picknickplek

Bij de Corfu Golf Club zijn er verschillende plekken waar je heerlijk kunt picknicken. Het mooie terrein biedt tal van schilderachtige plekjes, zowel in de schaduw van de bomen als in de zon. Je kunt ervoor kiezen om dichtbij de golfbaan te picknicken en tegelijkertijd te genieten van het spel van de golfers, of juist een rustig plekje opzoeken waar je ongestoord kunt genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Activiteiten na de picknick

Na een heerlijke picknick bij de Corfu Golf Club zijn er tal van activiteiten die je kunt ondernemen. Je kunt ervoor kiezen om een wandeling te maken op het terrein, genieten van een potje golf of gewoon ontspannen en genieten van de rust. Het terrein biedt ook mooie uitzichten waar je prachtige foto’s kunt maken, dus vergeet zeker je camera niet!

Picknick arrangementen

De Corfu Golf Club biedt ook verschillende picknick arrangementen aan, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een heerlijke maaltijd te midden van de groene omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe picknickmand met lokale specialiteiten en een fles wijn, of zelfs een uitgebreide picknickervaring inclusief een picknickkleed, kussens en parasol. Informeer bij de golfclub naar de mogelijkheden en prijzen.

Conclusie

Een picknick bij de Corfu Golf Club is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur, terwijl je tegelijkertijd kunt ontspannen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu zelf een picknickmand samenstelt of kiest voor een arrangement van de golfclub, een bezoek aan de Corfu Golf Club staat garant voor een onvergetelijke picknickervaring in een schitterende omgeving.

Wil jij ook genieten van een heerlijke picknick te midden van de weelderige groene omgeving van de Corfu Golf Club? Vergeet dan niet om je picknickbenodigdheden mee te nemen en laat je betoveren door de prachtige natuur en de rustgevende sfeer van deze unieke locatie!

Corfu