Privétransfers en shuttle services op Corfu

Privétransfers en shuttle services op Corfu

Als je van plan bent om naar Corfu te reizen, is het handig om vooraf na te denken over hoe je van de luchthaven naar je accommodatie wilt gaan. Privétransfers en shuttle services zijn populaire opties voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en gemak. In dit artikel zullen we de verschillende opties voor privétransfers en shuttle services op Corfu bespreken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw reis.

Privétransfers op Corfu

Privétransfers zijn een uitstekende optie voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met een privétransfer wordt je bij aankomst op de luchthaven opgewacht door een chauffeur die je rechtstreeks naar je accommodatie brengt. Dit is vooral handig als je met veel bagage reist of als je gewoon geen zin hebt om te wachten op een shuttle bus.

Op Corfu zijn er verschillende aanbieders van privétransfers die je online kunt boeken. Je kunt zelfs kiezen voor een luxe transfer met een vip-voertuig, zoals een limousine of een luxe auto. Hieronder vind je een lijstje met enkele aanbieders van privétransfers op Corfu:

 • Corfu Airport Transfer
 • Thomas Transfer
 • Shuttle Direct

Voordelen van privétransfers

Er zijn verschillende voordelen aan het kiezen van een privétransfer op Corfu, zoals:

 1. Comfort: je hebt geen last van andere reizigers en kunt genieten van een ontspannen rit naar je accommodatie.
 2. Gemak: je wordt direct bij aankomst op de luchthaven opgewacht en hoeft niet te wachten op andere reizigers.
 3. Flexibiliteit: je kunt zelf bepalen wanneer je wilt vertrekken en hoe laat je opgehaald wilt worden voor vertrek.

Shuttle services op Corfu

Naast privétransfers zijn er ook shuttle services beschikbaar op Corfu. Deze services bieden gedeelde transfers aan, waarbij je met andere reizigers in een busje of minibus wordt vervoerd van en naar de luchthaven. Hoewel dit misschien niet zo luxueus is als een privétransfer, kan het wel een voordeligere optie zijn voor reizigers die op zoek zijn naar een betaalbare manier om naar hun accommodatie te komen.

Enkele populaire aanbieders van shuttle services op Corfu zijn:

 • KTEL Corfu
 • Corfu Airport Transfers
 • Green Buses

Voordelen van shuttle services

Shuttle services hebben ook enkele voordelen, zoals:

 1. Voordelig: shuttle services zijn over het algemeen goedkoper dan privétransfers, vooral als je alleen reist.
 2. Milieuvriendelijk: door te kiezen voor een gedeelde transfer, draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.
 3. Gezelligheid: als je het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en verhalen uit te wisselen, kan een shuttle service een leuke manier zijn om je reis te beginnen.

Of je nu kiest voor een privétransfer of een shuttle service, beide opties bieden een gemakkelijke en stressvrije manier om van de luchthaven naar je accommodatie te gaan in Corfu. Dus, afhankelijk van je budget, voorkeuren en reisgezelschap, kun je de beste keuze maken voor jouw reis naar dit prachtige Griekse eiland.

Reizen naar Corfu hoeft geen gedoe te zijn. Met de verschillende opties voor privétransfers en shuttle services, kun je ontspannen en genieten van het prachtige eiland zodra je aankomt op de luchthaven. Of je nu kiest voor de luxe van een privétransfer of de gezelligheid van een shuttle service, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw transfer en begin met het plannen van een onvergetelijke vakantie op Corfu!

Corfu