Boottochten naar afgelegen stranden en eilanden rond Corfu

Boottochten naar afgelegen stranden en eilanden rond Corfu

Corfu, een prachtig Grieks eiland, staat bekend om zijn prachtige stranden en betoverende landschappen. Terwijl de meeste toeristen de populaire stranden bezoeken, zijn er ook tal van afgelegen stranden en eilanden rond Corfu die perfect zijn voor een rustige en ontspannen dag aan zee. Een boottocht naar deze verborgen juweeltjes is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring.

Ontdek de afgelegen stranden

Met een boottocht rond Corfu heb je de mogelijkheid om enkele van de meest afgelegen en ongerepte stranden van het eiland te verkennen. Een van de meest populaire bestemmingen is het afgelegen Mirtiotissa strand, dat verscholen ligt tussen steile kliffen en omgeven is door kristalhelder water. Dit is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een rustige omgeving om te zwemmen, zonnebaden en te genieten van de prachtige natuur.

Andere afgelegen stranden die je kunt ontdekken tijdens een boottocht zijn Glyfada, Pelekas en Agios Gordios. Deze stranden zijn vaak minder druk bezocht en bieden een geweldige kans om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust en stilte.

Excursies naar afgelegen eilanden

Niet alleen zijn er prachtige afgelegen stranden te ontdekken, maar je kunt ook deelnemen aan excursies naar afgelegen eilanden rond Corfu. Een van deze eilanden is Paxos, dat bekend staat om zijn prachtige grotten, azuurblauwe water en schilderachtige dorpjes. Een bezoek aan Paxos is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen tijdens je verblijf op Corfu.

Een andere populaire bestemming is het eiland Antipaxos, dat beroemd is om zijn prachtige witte zandstranden en kristalheldere water. Hier kun je zwemmen, snorkelen en genieten van de rust en schoonheid van de natuur. De excursies naar deze afgelegen eilanden zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur en het verkennen van onontdekte plekken.

De voordelen van een boottocht

Een boottocht naar afgelegen stranden en eilanden rond Corfu biedt tal van voordelen. Ten eerste is het een geweldige manier om de prachtige kustlijn van het eiland te verkennen en te genieten van adembenemende uitzichten. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van de populaire toeristische bestemmingen en te genieten van rust en stilte op afgelegen locaties.

Bovendien bieden de boottochten naar afgelegen stranden en eilanden de mogelijkheid om te zwemmen in afgelegen baaien en te genieten van de unieke onderwaterwereld. Snorkelen is een populaire activiteit tijdens deze excursies, omdat de wateren rond Corfu bekend staan om hun helderheid en rijke marineleven.

Tips voor het boeken van een boottocht

Als je van plan bent om een boottocht naar afgelegen stranden en eilanden rond Corfu te maken, zijn er een paar handige tips waar je rekening mee kunt houden. Allereerst is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren boottochtmaatschappij te kiezen die excursies aanbiedt naar de door jou gewenste bestemmingen.

Daarnaast is het verstandig om vooraf te informeren naar de duur van de excursie, wat is inbegrepen in de prijs, en of er snorkelspullen beschikbaar zijn. Het is ook aan te raden om vroeg te boeken, vooral tijdens het hoogseizoen, om teleurstelling te voorkomen.

Samenvatting

Een boottocht naar afgelegen stranden en eilanden rond Corfu biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur, te ontsnappen aan de drukte en te verkennen van onontdekte plekken. Met adembenemende uitzichten, kristalhelder water en de mogelijkheid om te snorkelen, is het een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen tijdens je verblijf op Corfu. Kies voor een betrouwbare boottochtmaatschappij, bereid je voor op een dag vol avontuur en geniet van de schoonheid van de afgelegen stranden en eilanden rond Corfu!

Corfu